Mies käärii oluttölkin jauhelihaan ja pekoniin – lopputulos saa minut juoksemaan grillille

Pekonia, pihviä, juustoa ja olutta. Ei ehkä kaikkein terveellisin yhdistelmä, mutta eikö tällainen ateria silloin tällöin kuulostaisikin hyvältä?

Hampurilaisten tekeminen tällä tavalla on niin hullua, että se on jo suorastaan nerokasta. Kun kokki peitteli oluttölkin jauhelihalla ja pekonilla, luulin hänen olevan aivan järjiltään, mutta se olikin hieno idea!

Jos siis haluat tehdä hyvää grilliruokaa hauskalla ja helpolla tavalla, kannattaa kokeilla tätä reseptiä.

1. Aloita tekemällä jauhelihasta tennispallon kokoisia palloja. Ota sitten tölkki, ja muovaa liha sen ympärille.

köttfärsbomb-600x342
Youtube

2. Kääri kaksi pekonisuikaletta jauhelihaan.

köttfärsbomb1-600x331
Youtube

3. Poista tölkki.

ölfärs-600x405
Youtube

4. Täytä purilainen paistetulla sipulilla, paprikalla, tai muilla suosikeillasi.

ölfärs2-600x315
Youtube

5. Lisää juusto ja grillikastike.

ölfärs4-600x380
Youtube

6. Laita hampurilaiset grilliin, sulje kansi ja jätä ne kypsymään noin tunniksi.

ölfärs6-600x421
Youtube

7. Eikö näytäkin hyvältä? Tarjoile ja nauti!

ölfärs7-600x336
Youtube

Tässä vielä englanninkielinen, kattava video jossa tehdään näitä “oluttölkkipurilaisia”. Jaa tämä herkullinen resepti muillekin, jotka rakastavat grillaamista!

Lisää samankaltaisia artikkeleita ruuasta ja juomasta löydät täältä.