Hiero tätä pihviin niin opit uskomattoman niksin, joka tekee ihmeitä lihalle

Minun keittiön kaappini ovat useimmiten täynnä erilaisia pusseja, purkkeja, mausteita ja ruokia – mutta välillä voi olla todella vaikeaa keksiä, mitä niillä tekisi.

Yksi purkki minulla on kuitenkin usein käsissäni, sillä se on erittäin hyödyllinen ja monitoiminen ainesosa keittiössä – nimittäin purkillinen leivinjauhetta.

Leivinjauhe on yksi halvimmista taloustuotteista, ja sen tiedetään olevan erittäin hyödyllistä, mutta tiesitkö, että se voi myös tehdä ihmeitä sekä pihveille että kukille?

Leivinjauhe koostuu natriumvetykarbonaatista, haposta sekä tärkkelyksestä ja on hieman laimeampaa kuin puhdas natriumvetykarbonaaati – teelusikallinen natriumvetykarbonaattia vastaa noin 2 teelusikallista leivinjauhetta.

Tässä on listattuna hyödyllisiä vinkkejä siitä, mihin kaikkeen leivinjauhetta voi käyttää:

Antaa kukille uuden elämän

Leivinjauhe voi auttaa pihallasi kasvavia kukkasia pääsemään täyteen kukoistukseensa.

Sekoita muutama teelusikallinen jauhetta veteen samalla kun kastelet kukkasia ja tulet huomaamaan eron nopeasti. Leivinjauheen on todistetusti osoitettu antavan kukkasille pidempi elämä sekä muuttavan ne värikkäämmiksi.

Youtube

Tee omaa deodoranttia

Vain ripaus leivinjauhetta veteen riittää – jos haluat saada kainalosi pysymään raikkaina!

Tämä on hyvä vaihtoehto sinulle, joka et halua tuhlata rahojasi kauppojen kalliisiin kaupallisiin deodorantteihin, jotka ovat täynnä erilaisia lisäaineita ja voivat sisältää myös alumiinia.

Youtube

Tekee lihasta mureaa

Käytä leivinjauhetta valmistaessasi herkullisia pihvejä! Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on hieroa muutama teelusikallinen jauhetta lihaan. Anna sen sitten hautua jääkaapissa ja marinoitua 3-5 tuntia.

Sen jälkeen: Ota lihat jääkaapista ja huuhtele ne kunnolla. Tulet olemaan todella yllättynyt siitä, miten mureaksi liha on muuttunut.

Youtube

Voit katsoa lisää erikoisia ohjeita leivinjauheen käyttöön alla olevalta videolta:

Jaa tätä artikkelia Facebookissa, jotta muutkin ihmiset voivat lukea näitä nerokkaita vinkkejä!

Mediaplanet, [email protected]