Hän sitoi paperipussin asuntoautoonsa – ja pääsi eroon ampiaisista lopullisesti

Yksi parhaista asioista kesällä on pakata ruokaa mukaan ja lähteä ulos piknikille – syödä aamiaista, lounasta tai päivällistä luonnosta ja auringosta nauttien. Tai onko mitään parempaa kuin kutsua ystävät koolle ja esimerkiksi grillata ulkona yhdessä?

On kuitenkin eräs asia, joka helposti pilaa tällaiset ikimuistoiset hetket – nimittäin ampiaiset. Tunnelma menee helposti pilalle, jos grillatessa joutuu koko ajan jännittämään ympärillä surraavia ampiaisia.

Jokainen meistä on varmasti joskus kironnut ampiaisia, jotka ryömivät juomalasiin tai hakeutuvat juuri grillatun lihan päälle. Vaikka kuinka hätistelisi, ne eivät anna periksi – vaan tulevat vain vihaisemmiksi ja saattavat pistää.

Kiitos tämän nerokkaan keinon, sinun ei tarvitse enää ikinä hätistellä ampiaisia.

Minulle kävi niin tässä eräänä päivänä, ja siksi päätin etsiä internetistä keinoja päästä eroon ampiaisista tappamatta kuitenkaan niitä. Löysinkin erittäin kekseliään ampiaisten karkoitusvinkin, jonka jaan nyt teille. Tätä varten et tarvitse kuin tavallisen paperipussin.

paperipussin

Rauhaa ampiaisilta

Puhalla sitten ilmaa pussiin, sido sen suu ja kiinnitä se roikkumaan jonnekin, lähelle piknikpaikkaanne, niin ampiaiset pysyvät poissa. Vinkki perustuu siihen, että ilmeisesti ampiaiset ovat hyvin tarkkoja reviiristään, ja kun ne näkevät vieraan pesän, ne lähtevät nopeasti pois.

Täyteen puhallettu paperipussi muistuttaa hyvin paljon ampiaisten pesää, ja siksi ne antavat sinun olla rauhassa nähdessään sen.

En ole vielä itse ehtinyt kokeilla tätä, mutta videolla mies kiinnittää paperipussin asuntoautoonsa, ja se toimii täydellisesti. Täytyy ehdottomasti kokeilla tätä seuraavalla grillauskerralla!

Miten yksinkertaista, mutta silti niin nerokasta!

Jaa tämä vinkki Facebookissa, jos sinulla on ystäviä, jotka haluavat päästä eroon ampiaisista tappamatta niitä. 

 

Mediaplanet, [email protected]